Privacy verklaring


Het doel van deze privacy policy is om de privacy en zekerheid te waarborgen en te beschermen van de bezoekers van onze website.

Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden opgeslagen in onze database, maar worden enkel gebruikt om de door u gevraagde informatie of goederen op te sturen. Uw gegevens worden enkel door ons gebruikt en worden niet aan derden doorgegeven of verkocht. U hebt recht op inzage en verbetering van uw gegevens. Indien u ons uw persoonsgegevens niet wilt verstrekken, vul dan de daarvoor bestemde formulieren niet in. Als u toch advies wilt hebben of meer wilt weten over de zakelijke mogelijkheid van Herbalife, dan kan u ook telefonisch contact met ons opnemen via onderstaand telefoonnummer.
Het gebruik van informatie: Wij gebruiken de door u ter beschikking gestelde informatie voor verschillende doeleinden zoals het beoordelen of u in aanmerking komt voor deze zakelijke opportuniteir en het contact opnemen met u om enkele belangrijke zaken te overlopen en u mogelijks vrijblijvend uit te nodigen op een bedrijfspresentatie of een persoonlijk gesprek.

Patrick Degroote
Tel:
Email: bc.agenda@gmail.com
Onafhankelijk Herbalife distributeur