FAQ's

Is dit een snel rijk systeem?
Nee! Indien u een snel rijk systeem wil bent u bij ons niet op uw plaats.
Dankzij het unieke businessmodel en netwerkmarketing, leren wij u een eigen succesvolle zaak op te zetten met een direct en indirect inkomen. Directe inkomsten worden bekomen door de verkoop van Herbalife producten als onafhankelijk distributeur. Indirecte inkomsten worden bekomen door de uitbouw van een eigen organisatie, een netwerk van onafhankelijke distributeurs. U heeft hier echter geen verkoopservaring voor nodig.

Dankzij moderne businesstools en een uitgebreid support systeem staat u enkel in contact met mensen die reeds interesse hebben in de resultaten die wij te bieden hebben, waardoor u zelf geen mensen hoeft te overtuigen of in de letterlijke zin moet kunnen verkopen. Via onze werkwijze is het perfect mogelijk om volledig van thuis uit te werken en hoeft u in geen geval deur-aan-deur te gaan.
Is Herbalife een betrouwbaar bedrijf?
Herbalife International is actief in 76 landen, met meer dan 30 jaar ervaring en is beursgenoteerd op de NYSE. Wij promoten enkel legaal en eerlijk thuiswerk. Inkomsten dienen worden aangegeven door de medewerkers zelf. Vaak gebeurt dit door een zelfstandig bijberoep, wat trouwens extra fiscale voordelen met zich meebrengt.

In dit businessmodel bent u geen werknemer van Herbalife. U tekent dus geen contract en hangt daardoor ook niet vast aan verplichtingen. Wel heeft u een licentie nodig wat u de toelating geeft om met Herbalife te kunnen werken wereldwijd. U heeft enkel mogelijkheden en kiest zelf hoe ver u wil gaan. Er is geen minimale aankoopverplichting en u kan elk moment uitstappen als u dat wil, zonder uitstapkosten.

Vanaf dag 1 wordt u bijgestaan door een ervaren team. Stap voor stap trainingsprogramma's ondersteunen u in de uitbouw van uw eigen bedrijf van thuis uit.
Welk werk moet ik doen?
Als onafhankelijk Herbalife distributeur bent u volledig vrij om te kiezen op welke manier u uw business uitbouwt, maar u staat er niet alleen voor. Traditioneel worden in netwerkmarketing producten vanuit eigen ervaring en resultaat gepromoot via mond-aan-mond reclame, in de nabije omgeving of kennissenkring, via warme contacten en relaties. Voor velen vormt dit al de basis van een stabiele business, maar best wordt dit aangevuld met marketingstrategieën waardoor u aanvragen van geïnteresseerden krijgt.

Binnen ons support- en trainingssysteem worden verschillende werkmethodes aangeleerd waardoor u op een professionele manier mensen kan interesseren in de voedingsproducten of de zakelijke mogelijkheid van Herbalife. Van folderbedeling tot internetadvertenties... offline en online marketing..., het werkt allemaal.

Wanneer u dan aanvragen krijgt van geïnteresseerden, stuurt u hen als contactpersoon de gevraagde informatie toe. Dit kan een proefpakket zijn met producten en een prijslijst, wat kan leiden tot een verkoop, daar waar een uitnodiging naar een (online) presentatie betreffende de zakelijke mogelijkheid met Herbalife kan leiden tot werving van nieuwe medewerkers in uw organisatie.
Hoe verdient ik bij?
Als onafhankelijk Herbalife distributeur koopt u producten met korting in bij Herbalife en verkoopt u deze vervolgens tegen de verkoopprijs aan uw klanten. Het verschil is uw directe winst.

Bijverdienen met Herbalife biedt u de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt aan uw eigen business. Resultaten en succes zijn afhankelijk van eigen inzet, motivatie en eventueel leidinggevende capaciteiten.

U kan anderen betrekken als medewerker en zo distributeurs toevoegen aan uw organisatie. Additionele compensatie wordt uitbetaald door Herbalife in vorm van commissies, royalties en bonussen, gebaseerd op de verkoop productie van de organisatie van medewerkers.

Uw inkomen met Herbalife is steeds afhankelijk van de verkopen die u zelf of indirect via uw organisatie van distributeurs realiseert. Daarom moet u begrijpen dat het tijd en inspanning vraagt om een inkomen op te bouwen en mag u zeker in het begin niet te onrealistisch grote bedragen verwachten.